Header achtergrond

Vrijeschool Schagen heeft een onderkomen bij Jenaplanschool

Er is nu ook een locatie bekend voor de vrijeschool in oprichting in Schagen: zij vindt najaar 2024 onderdak bij de Jenaplanschool De Keerkring in Schagen. Wij hadden vorige maand nog over de voortgang bericht in Werken aan de opening van de vrijeschool in Schagen. Op de website van de vrijeschool staat nu een artikel vermeld uit het Noordhollands Dagblad op 6 maart, waarin de nieuwe locatie bekend wordt gemaakt. Dit artikel draagt de titel: Vrijeschool Schagen trekt in bij Keerkring. ’We zijn verschillend genoeg om met elkaar door een deur te kunnen’.

De krant schrijft: De nieuw op te richten Vrijeschool Schagen neemt haar intrek in het schoolgebouw van de Keerkring. Dat hebben de initiatiefnemers Sophie Zoon en Koos Blasé, samen met Surplus bestuurder Richard Winter, bekendgemaakt. De eerste docent is inmiddels aangenomen. En daarmee is de kans dat de school van start gaat vrijwel honderd procent, aldus de initiatiefnemers.  

Ook de website van Noordkop Centraal meldt dit heuglijke feit in Vrijeschool en Jenaplan onder één dak: De kogel is door de kerk. De nieuwe Vrije School in Schagen start komend schooljaar met in ieder geval één kleuterklas in Jenaplanschool De Keerkring in Schagen.

 

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Geef hier jouw advertentie op